Springbrettprisen

Hvert år deler Springbrettet ut 10.000 kroner til studenter som har gjort en innsats for å øke kontakten mellom arbeidsliv og studenter i Bergen.

Vi i Springbrettet ønsker å vise at vi setter pris på tiltak som fremmer karrieremuligheter for bergensstudenter, og det er en glede for oss å hedre inspirasjonsrike og flinke studenter! Neste utdeling av Springbrettprisen foregår 15. april 2015. De nominerte kandidatene vil bli invitert på middag og utdelingen av prisen. Det beste prosjektet premieres med  10.000 kr. og tittelen «Bergens beste karriereprosjekt 2015». 


Retningslinjene for nominasjon av prosjekter

Kriterier for å søke: Karriereprosjektet må ha vært arrangert i skoleåret 2014/2015, og hovedmotivet må ha vært å knytte kontakter mellom studenter og næringslivet i Bergen. Videre må prosjektetet være studentdrevet.

Søkanden bør inneholde en beskrivelse av:
- Hva studentene fikk ut av arrangementet, og hvordan dere har lagt opp samarbeidet mellom arbeidslivsaktørene og studentene
- Når arrangementet oppstod, og hvorfor
- Hva som er særegent ved nettopp deres arrangement
- Hvilken målgruppe arrangementet retter seg mot, og hvordan har dere gått frem for å treffe nettopp denne studentgruppen
- Hvilket utbytte studenter fikk av å delta på deres arrangement
- Videre må søknaden inneholde en utfyllende prosjektskisse

Dette er kriterier juryen vil legge vekt på. Likevel vil motivasjonssøknaden tillegges særlig vekt. Fortell litt om hvorfor deres karriereprosjekt er Bergens beste.

Påmelding: skjema for nominasjon av prosjekter finner du her. Søknadsfristen er fredag 10. april. Bli med, og sett bergensstudentenes engasjement i lyset! Lykke til!

 

 

Retningslinjene for å nominere til Springbrettprisen finner du her!


opp